Rólunk

A Volvex Kereskedelmi Kft. 2000-ben kezdte meg tevékenységét Magyarországon. Az árnyékoló-, kapu-, ablak-, ajtó-, redőnymotorok és vezérlések forgalmazójaként azt a célt tűzte ki, hogy az épületek minden nyílászáróját automatizálja.

A Becker redőnymotorok és napellenzőmozgató motorok és vezérlések kizárólagos magyarországi forgalmazójaként, és egyben a Becker-Antriebe GmbH. hivatalos vezérképviseleteként működik Magyarországon.

A cégünk büszke arra, hogy a piac igényeire mindig gyorsan tudott reagálni. Ezért a Becker redőnymotor, csőmotor és más termékek mellett a cég portfóliójában megtalálhatóak a WindowMaster nyílászáró mozgató és füstelvezető rendszerek és a Vestamatic intelligens kis és nagy objektum vezérlések is.
Napjainkban egyre nagyobb jelentősége van az energiahatékonyságnak az épületen belül és kívül egyaránt. Termékeinkkel jelentősen lehet javítani egy-egy épület energiamérlegét. Azonban úgy gondoltuk, hogy ennél jóval tovább kell mennünk és a redőnymotor mellett, az árnyékoló automatizálást támogatni, oly módon, hogy a csőmotorok és vezérlések által működés közben elhasznált energiát is meg lehessen termelni. Ezért kerültek be a 2012-es év folyamán a kínálatunkba a SolarWatt AG áramtermelő napelemes rendszerei is. Kiegészülve a napelem rendszerekkel, cégünk már teljesen ki tudja elégíteni az épületautomatizálással járó igényeket.

Munkatársak:

Takács Sándor

ügyvezető igazgató

blablabla

sandor.takacs@volvex.hu

 
 
 
 
A Volvex Kft. legfontosabb értékei:
 • Elkötelezettség

  Minden szempontból elkötelezettek vagyunk a kiváló munkavégzés mellett

 • Folyamatos fejlődés

  Hiszünk a folyamatos fejlődésben és fejlesztésben

 • Vállalkozunk

  Nem várjuk a jövőt, hanem mi hozzuk létre

 • Első az ügyfél

  Folyamatosan arra törekszünk, hogy megértsük ügyfeleink valódi igényeit és mindezt a leghatékonyabban építsük be ajánlatainkba

 • Együttműködés

  Együtt erősebbek vagyunk, ezért hiszünk abban, hogy partnereinkkel együttműködve, összedolgozva sokkal hatékonyabban vehetjük fel a versenyt változó világunk kihívási ellen 

 • Munkavállalók - A legerősebb eszközünk

  A tudás, az ötletek, kapcsolatok megosztása, a csapatmunka mind hozzájárulnak cégünk sikeréhez