VESTAMATIC

Természetes. Egyszerű. Fenntartható. Vestamatic, társ az árnyékolásban.

Átláthatóság és nyitottság, védelem és biztonság, egyszerű használat és kényelem

Intelligens árnyékoló automatizálás

Az automatizált árnyékolástechnika berendezések már szerves részévé váltak a globális és modern építészetnek. Átláthatóság és nyitottság, védelem és biztonság, egyszerű használat és kényelem, mindezeket egykézből szakértőktől kaphatja meg.

Mi a Vestamatic-nál már 30 éve alakítjuk az árnyékolástechnika szakmát a Németországban fejlesztett és gyártott termékeinkkel. Számos mérföldkövet tettünk már le a kérnyelem, minőség és a partnereinkkel való együttműködés területén, hogy mindezeket együtt tudjuk felajánlani vásárlóinknak.

Az árnyékolókkal szembeni követelmények jelentősen megnőttek a transzparens homlokzatok és az új építészeti irányvonalak megjelenése óta. A fejlesztések az építési technológiákban, a homlokzatok tervezésétől és kivitelezésétől a vásznak anyagán át a motorizációig rendkívüli áttöréseken mentek keresztül, így az árnyékolástechnika is az élvonalba tört.

A Vestamatic árnyékolástechnika termékeivel úgy mozgathatja árnyékolóit, ahogyan csak szeretné. Kültérben vagy beltérben, központilag vagy szobánként, attól függően, hogy mik a személyes igényei a környezetének klímájával árnyékolástechnika rendszerével kapcsolatban. Bármit is szeretne telepíteni, lehet Ön akár vállalkozó, tulajdonos, befektető vagy felhasználó arra törekszünk, hogy úgy irányíthassa árnyékolóit és árnyékolástechnika rendszerét, ahogyan csak akarja.

Kíváló árnyékolás.
Egy szakértő, aki tudja hogyan kell irányítani árnyékolóit.

 • Székhely és gyártás a németországi Mönchengladbach-ban 1978 óta
 • Új 22.000 négyzetméteres gyárcsarnok
 • Kutatás, fejlesztés, gyártás és értékesítés egykézből
 • Szakértő Projket Menedzsment a belső és külső kutatásban és fejlesztésben
 • Erős nemzetközi értékesítői háttér
 • DIN ISO 9001:2000 minősítés

Otthoni megoldások árnyékolók vezérlésére - több termék, több szolgáltatás, nagyobb teljesítmény

A Vestamatic ügyfelei azt mondják rólunk, mások vagyunk, mint a többi beszállító. És ez az, amit szeretünk hallani. Mi nem az a beszállító vagyunk, akik kényszerűségből tesznek meg extra utakat, mi meg akarjuk tenni ezeket az utakat. A Vestamatic hű marad ügyfeleihez, jó és rossz időkben egyaránt, mindig megbízhatóan szállít, és a tudása legjavát bocsájtja ügyfelei rendelkezésére. Röviden: "Egyszerűen más".
 

VESTAMATIC KÖZPONTI VEZÉRLŐK

TOUCH CENTRE árnyékolástechnika vezérlés

A 2 vagy 4 kimenetes színes érintőkijelzővel ellátott Touch Centre a beállítások széles lehetőségeit tárja használói elé. Vezérelje árnyékolóit a különböző időjárási körülményeknek megfelelően, használjon szél- és fényérzékelőket, külső vagy belső hőmérséklet érzékelőt és esőérzékelőt! Hangolja össze árnyékolóinak mozgását a fűtési rendszerével, világításával vagy akár ablakival! Mozgassa árnyékolóit előre beállított időpontok szerint vagy hangolja őket a napkeltéhez vagy a napnyugtához! Ha pedig nyaralni indul, ne felejtse el bekapcsolni a jelenlét szimulációt, hogy úgy hagyja ott otthonát mintha Ön továbbra is otthon lenne!

 •  Az új Touch Centre-vel vezérelheti télikertjét vagy akár egy irodát, hotelt vagy egy kórházat is. 2 vagy 4 csatornával, vezetékes vagy rádiós vezérléssel. A beállítások szabadon, kényelmesen, szórakoztatóan és felhasználóbarátan megváltoztathatóak.
 • Az összes funkció az érintőkijelzőről beállítható, a különböző beállítási lehetőségek pedig jelszóval védettek az illetéktelen használat ellen. A lehetőségek száma majdnem végtelen, használja ahogyan csak akarja!
 • A beépített telepítő varázslóval egy teljesen új funkciót mutatunk be ügyfeleinknek. Automatikus érzékelő felismerés, árnyékolókhoz automatikusan hozzárendelt érzékelők, a határértékeke egyszerű beállítása, magyar nyelvű menü, mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a telepítési és beállítási idő még rövidebb lehessen
  És végül, de nem utolsó sorban: az ár-értéke aránya is rendkívül magas

WIFI CENTRE árnyékolástechnika egy gombnyomással

Használja ujjait - mozgassa árnyékolóit vagy kapcsolja világítását okostelefonjával vagy táblagépével!

Köszönhetően az okostelefonoknak és a beépített Wifi-nek, teljesen megváltoztattuk a technológiai felfogásunkat. Az okostelefonok használata egyszerű, mindig kéznél vannak és az élet minden területén használhatóak. Most - a Vestamatic árnyékoló automatizálás segítségével - irányíthatja az árnyékolóit és a világítását is.
Töltse le alkalmazásunkat, csatlakoztassa a routert és már működik is, minden az Ön ellenőrzése alatt áll!

Mit adunk Önnek?

 • Egy vezérlőegységet, mely automatikusan, biztonságosan és kényelmesen vezérli árnyékolóit
 • A vezérlődoboz kültérben is elhelyezhető, ahol közvetlenül csatlakoztatható a motorokhoz és az érzékelőkhöz
 • A kombinált és szél- és fényérzékelő segítségével mindig tudhatja az aktuális szélsebesség és fényerősség értékeket
 • Egy VRS távirányítót az árnyékolók és a világítás kézi működtetéséhez
 • Egy okostelefonokra ls táblagépekre letölthető alaklmazást, magyar nyelven! 

Projekt megoldások árnyékolók vezérlésére

 A Vestamatic által nyújtott árnyékolástechnika már bevált és a gyakorlatban is működik több helyen Dortmundban, Brüsszelben, Londonban, Dublinban vagy Stavangerben. Néha elegendőek az alapok, de néha szükség van a különlegességekre is. Az Ön elvárásai határozzák meg az alkalmazandó megoldást, mindig támaszkodhat az árnyékolástechnikában szerzett tapasztalatunkra.

Szeretjük a kihívásokat és meg is tudunk birkózni vele. Akár a beállítások utolsó pillanatban történő megváltoztatásáról, akár a szoros határidőkről, akár egyedi megoldásokról legyen is szó, mi mindig tartjuk magunkat ahhoz, amit megígértünk. A kínálatunkban megtalálhatóak a legkorszerűbb árnyékolástechnika központi vezérlők, a legpontosabb érzékelők, a legújabb fejlesztésű Standard MotorInterface (SMI) rendszeren alapuló árnyékolómozgató motorok, különféle motorvezérlők és a kiegészítők egész tárháza.
A már többször bizonyított VBC központi vezérlők a projektek kivitelezésében jártas mérnökeink össze tudásával fel van vértezve. Ön számos gyakorlati megoldásra tehet szert a már bizonyított és megbízható központi vezérlőinkkel

TÖBB CSATORNÁS MEGOLDÁSOK - VESTAMATIC BUILDING CONTROLLER

 • Az egyszerű telepíthetőségével, robosztus felépítésével és a különböző projektek egyedi igényeihez igazíthatóságával a a Vestamatic Building Controller még mindig a legkorszerűbb központi árnyékoló vezérlés a piacon elérhető vezérlések között
 • Minden fontos beállítást egyszerűen jelszóval tehet védetté és az eszköz minden szolgáltatását egyszerűen elérhet a kijelzőről vagy számítógépről (akár távolról is). Legyen szó, akár BUS rendszerről vagy akár hagyományos rendszerről